Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Gevulde Kersteieren van de Familie Kunnen

Voor 4 personen: 6 Kunnens’eieren, 6 volle eetl. tomatenketchup of citroenmayonaise, 1-2 theel. Franse mosterd, zoetzuur als 3 augurkjes en 6 zilveruitjes, zeezout en peper uit de molen naar smaak, 12 kappertjes, bedje van groene of gemengde sla en paprika-  of kerriepoeder.


*Kook de eieren hard op de bekende wijze, pel en halveer ze.
*Neem de dooiers eruit en wrijf ze door een zeef in een kom.
*Voeg de ketchup, de mosterd, het kleingesneden zoetzuur , zout en peper toe. Meng dit tot een gladde massa en voeg ev. extra mayonaise toe.
*Vul de eihelften met het eimengsel en voeg de garnering toe.
*Plaats ze op de sla en bestrooi met de paprikapoeder.

Eiertips: gebruik een kartelmes om eieren te halveren en neem de dooiers er met een theelepeltje uit.